Сезонът на Телеца е тук, какво да очакват зодиите?

Прогноза за периода
24 апр 2024 18:00, Ивета Иванова
1
Сезонът на Телеца е тук, какво да очакват зодиите?
Снимка: iStock/sutthirat sutthisumdang

 Сезонът на Телеца е тук! Той започна на 21-и април и продължава до 21-и май. Сега ще имаме повече време за релаксация, нещата се успокояват, намираме стабилност - такава е енергията на земните Телци. Именно земните знаци Телец, Дева и Козирог имат много късмет сега, а за неподвижните знаци Лъв, Скорпион и Водолей ще има известно напрежение. Какво да очаква всяка зодия? Ето прогнозата на американския "Cosmopolitan".

Овен
 
Какво е най-важно и ценно за тях? Какво са готови да направят за него? Може да става дума да професия, работа, задача или човек в живота им, или пък някакво притежание. Каквото и да е, сезонът на Телеца ги подтиква да насочат фокуса си към това най-важно нещо. Добър период и да се съсредоточат върху работата, да работят допълнително. Периодът им носи малко допълнителни доходи, но и по-голямо желание да харчат, така че да са внимателни.
 
Телец
 
Сега е техният сезон и са в свои води. Всичко е свързано с тях, всички погледи са вперени в тях. Започва нов период за Телците. Да помислят какво искат от живота, какви искат да бъдат и какви хора искат да имат около себе си. Нека си изберат цел и да действат, да пробват да я постигнат. Всичко, което стартират сега, ще има дългосрочно влияние и значение за бъдещето им.

Близнаци
 
Това е период, в който трябва да разчистят около себе си и да направят място на новите неща, които идват в живота им, на вълнението, свързано с тях. След това идва техният сезон и скоро ще започнат да усещат тръпката. Но първо ще трябва да се занимават с бивши гаджета, приятели, стари работи и предишни хобита, интереси. Трябва да помислят защо се връщат обратно в живота им и да решат на кои да дадат нов шанс, а и кои да премахнат окончателно. Нека бъдат мъдри при правенето на избори.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от Ако щете - вярвайте
Пълнолунието в Скорпион носи големи промени за 4 зодии
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари