Петков се закани: Няма да се предадем, ще гоним мечтата за нормална държава

ПП-ДБ се регистрираха за вота с 9 999 подписа
Обновена: 24 апр 2024 12:35 | 24 апр 2024 12:23, Красимир Ангелов
236

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Продължаваме промяната - Демократична България" внесоха 9 999 подписа за регистрация в Централната избирателна комисия за предстоящите избори "две в едно" на 9 юни.

Пред медиите Кирил Петков, съпредседател на ПП-ДБ, заяви, че "нито ще се откажат, нито ще се предадат, нито ще дадат държавата да се управлява от Пеевски, нито ще дадат "бухалки" като Сарафов да продължат да управляват задкулисно, нито ще дадат държавата да се управлява от ченгета от нереформирани служби".

"Ние ще продължим да се борим, докато мечтата за една нормална европейска държава се постигне“, заяви Петков, цитиран от БТА.

Още по темата
Относно вчерашното заседание на временната комисия за случая с Агенция "Митници" и физическата разправа между журналист и депутат от ПП-ДБ - Бойко Рашков, Кирил Петков коментира, че цялата тази комисия е създадена да прави пиар кампания, и за да "хвърля помия" по техни депутати.

"Ние не сме корумпирани, нито има някакви проблеми с хората, които застават рамо до рамо с нас. Колкото и да се опитват да водят компроматни войни, хората осъзнават, че има избор между старата система, където Пеевски и Борисов са на върха на държавата, и едни нормални хора, които се борят за нормална европейска държава", добави Петков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Още от Избори 2024
Първан Симеонов: ПП-ДБ ще са големите губещи на изборите
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
190
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Сега ще се изпокарат, кой да остане в парламента, защото след изборите ПП,ДБ ще имат много малко депутати. Някои от тях ще успеят да полетът към Брюксел като евродепутати, но на другите ще им се стъжни.
189
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Бла, бла, от ПП,ДБ само лозунги и фалшив ПиАр. Кой плаща милиони за рекламата им? Откъде са тези пари? Това службите трябва да разследват.
188
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Кире , се ми се чини , че най-взаимно приемливо ще бъде да одиш да оправяш Канада .
187
0
 
5
 
! Отговори
Правилно преди 3 седмици
Борба си требе, за четвъртото място! Па после ще ви поканят за Сглобка 2,където на Баце и Шиши ще им трябват още десетина депутати за мнозинство. Толкова все ще имате. Стига да не викнат Славиту.
186
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
ППДБ са леката жена на българската политика, досега само с Възраждане на се се куролирали, но знае ли се?
185
1
 
7
 
! Отговори
Сатир преди 3 седмици
където Пеевски и Борисов са на върха на държавата, и едни нормални хора, които се борят за нормална европейска държава", добави Петков. Кире, кои нормални откри покрай себе си?
184
0
 
4
 
! Отговори
киро оправячо преди 3 седмици
Що пипнем съне , страх ме е да го извадим и той да не окапе . Но държавата моем я опраи
183
0
 
10
 
! Отговори
Дядката преди 3 седмици
Значи хаоса който създадохте наричате опит за нормална държава?Знаех си че не ви е чиста работата!Сбъркани сте!
182
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Петков, ти така се издъни че ми е вече все едно какво ще преследваш.Дебелият ще разруши държавата и това ми ясно *** 100 процента но аз за провалени политици като теб и лъжци няма да гласувам. Какво ли остава за Ицо-клюна дето беше министър при Боко и седи в в скута на Дебелия.НЯМА НАЧИН !!
181
0
 
10
 
! Отговори
Деди преди 3 седмици
Олеле, Кире, ама верно ли хортуваш това "ще продължим да се борим, докато мечтата за една нормална европейска държава се постигне. Как ще се борите бе, момче хрисимо, като се гушнахте с Баце само и само за да сте във ВЛАСТТА!
180
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Мечтаенето е безплатно, мечтайте на воля!
179
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Просто Киро е като , лъжливото овчарче , един път, втори път, трети път няма,отиваш в WC .
178
7
 
1
 
! Отговори
художника преди 3 седмици
Нормална държава няма как да стане с ненормални и необразовани избиратели, докато нормалните са си вкъщи или за риба. Не разбрахте ли, че точно купените и неграмотните определят нашето бъдеще и това на децата ни за следващите 4г. пък после се възмущаваме и се пл-ю-еме по форумите, вместо да направим това-което зависи от нас веднъж на Четири години. Едно малко усилие и България ще бъде по-различна.
177
0
 
12
 
! Отговори
РендетУ преди 3 седмици
Демек, хареса му вкусъ на "Ч::::орбата" у Бг и не ще да съ връща у студенатъ и мрачна Канадъ?! Жалко, че немаме Независима и Некорумпирана Правосъдна система, която да го изпрати в български "Санаториум" за 10-15 години с затворниески костюм и конфискация на награбеното имущество и капитал!!!
176
0
 
22
 
! Отговори
БОКЛУЦИ преди 3 седмици
Каква нормална държава бе ***. Вие точно тотално и таковахте майката. Лекарства няма, институции не работят. Много хора вероятно не са се сблъсквали с част от тези проблеми, но го казвам от горчив опит. Мразя ви безплатно и тези които ви избраха също.
175
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Дръжте се.Борбата е безмилостно жестока-направо е епична.И не повтаряйте грешката да се съюзявате с мутрагени.Те ги знаят тия работи как да елиминират опоненти.
174
0
 
21
 
! Отговори
D: преди 3 седмици
Нормална държава с ненормалници не става !!!
173
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Кириле,нормалната държава България от 3 години не е вече нормална благодарение на теб,на аверите и роднините ти ! НОРМАЛНА държава се ръководи от НОРМАЛНИ хора,Кириле!
172
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Дори не разбраха как Бойко и Пеевски ги финтираха
171
0
 
21
 
! Отговори
До Анонимен 171 преди 3 седмици
Какво заставане зад ППДБ сънуваш, колко пъти ще заставаме зад някакви, буквално от улицата влязли във властт -ПП, а другите, ДБ, сто години седят в НС и резултат нула от тях, че и си нямат на понятоие от управление на държавата и от политика? Колко пъти трябва да настъпиш мотиката, че да се усетиш?