Никога не е късно за Хю Хефнър

84-годишният основател на Playboy се сгоди за 24-годишен модел
Обновена: 26 дек 2010 15:38 | 26 дек 2010 15:38,
206
Никога не е късно за Хю Хефнър
Хю Хефнър и годеницата му Кристъл Харис (вдясно). Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Хю Хефнър, основател на списанието Playboy, се сгоди на Коледа.

Неговата годеница е 24-годишният модел Кристъл Харис, която беше момиче на месеца на списанието точно преди година – през декември 2009-а.

84-годишният Хефнър разказва, че Кристъл се разплакала, когато й поднесъл годежния пръстен.
 
Зад гърба си Хю Хефнър има два брака – първият завършва с развод още през 1959 година.

С втората си съпруга се разведе по-рано тази година.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хю Хефнър може само да завижда на бройките на нашенеца Митьо Пищова.
161
2
 
5
 
! Отговори
Бай Колю преди 13 години
Духа на Коледа? Що за чудо? Или говориш за Духа на Кока-Коледа? Дядо Коледа да не е с дяволит поглед, а ла чичо Никълсън?Приятно ***!Хи!
160
0
 
6
 
! Отговори
до Жена преди 13 години
не е вярно,че умният е задължително богат,това просто е смешно да се твърдикакто и обратното - богатият не винаги е умена на жените в България явно им писна да живеят в калта 20 години и затова наблюдаваме това явлениевсяка жена иска да живее по-добре - затова са и масовите бракове с чужденци,бракове с мутри и т.н. На мъжете също им писна и затова всяка година по 200 хил човека емигрират. Всеки иска да живее по-добре и никой не може да им се сърди на хората. Това е положението - еволюция.
159
0
 
2
 
! Отговори
hjo преди 13 години
поздравления ! никога не е късно ! мирише на много пари в наследство ,сега остава и да направят бебето...
158
0
 
0
 
! Отговори
до 157 преди 13 години
Може ли с мене :)))
157
1
 
6
 
! Отговори
Георги преди 13 години
Ех защо не ми беше дядо тоя човек..
156
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Хю Хефнър и годеницата му Кристъл Харис (вдясно) Снимка: Getty Images/Guliver Photos, а дясната му ръка е дълбоко влязла у дупето на жената вляво".
155
0
 
2
 
! Отговори
от 149 преди 13 години
до 155Не е необходимо да се извиняваш! Предполага се ,че в реалния си живот не си се срещала с действително богати хора, а не замо заможни! Има ги дори в Б-я но рядкост! Пожелавам да го усетиш! Лошото е че в Б-я повечето са кредитни милярдери А/П =<0, т.е кухо богатство ипи показност!
154
1
 
0
 
! Отговори
Жена преди 13 години
Милият Бай Колю се изнерви... Тази приказка не я знам, знам другата, за духа на Коледа, така че ти пожелавам светлина и вътрешна хармония, моето момче :)Айде със здраве, че отивам да се доклецам :))))
153
0
 
1
 
! Отговори
Бай Колю преди 13 години
Ама мол'ти съ! Как можа да си го помислиш? Нали ставаше въпрос за "разумен избор" (бюджетен,де!) Пък сега за смяна на ролите говорим, за обгрижване, за психология на недоклецаната кифла! Не, моето момиче, въпросът е до лакомия, куртоазия, снобарщина и парвенющина! "Яж пу**о сирене!" - знаеш ли я приказката?
152
0
 
0
 
! Отговори
галактика преди 13 години
до 149 - не разбирам ----- Извинете ме, ако по някакъв начин Ви засягам ----- Не твърдя, че мнението ми е правилно , не го изказвам и въз основа на лични впечатления ----- Просто по такъв начин приемам нещата аз - мисля, че е възможен
151
0
 
5
 
! Отговори
Бай Лази преди 13 години
до 151Отишъл един много отворен дядо в публичен дом. Влязъл в стаята на избраната жрица, излегнал се на огромното легло и посочил с три пръста към нея, като не спирал да се подхилква лукаво.- Аааааа, дядо, няма да стане на твоята, не може да ме чукаш три пъти, платил си само за един.- Знам, малката, знам ще те чукам само един път, но първо си избери с кой пръст да бъде. Че такава и работата на Хефнър с този блясък в очите.
150
3
 
7
 
! Отговори
Силвия преди 13 години
Тоя дърт извратеняк е ясен. Ама тая мома-памперси ако й се сменяват по-добре да роди че й е време но от читав здрав мъж. Тая мумия на лотария да ми се падне ще го пропусна, а съм 20 години по-голяма от това моме.
149
0
 
4
 
! Отговори
Бай Колю преди 13 години
Ана Никол Смит не можа да изхарчи много. Ама за ковчег са й стигнали! Хи!
148
1
 
1
 
! Отговори
Жена до бай Колю преди 13 години
Не бих казала, че е чисто бюджетен. В природата ви е да ни обгрижвате и когато ролите се сменят се чувствате непълноценни с всички тежки последствия за взаимоотношенията. Тоест, изборът е психологически, а не бюджетно обоснован. А конкретно за Хефнър, бих го харесала дори и да беше бедняк, просто е секси, с този дяволски блясък в очите ала Джак Никълсън.... мммм :)
147
0
 
7
 
! Отговори
палатка преди 13 години
Сигурно още му става патката затова ще се жени.
146
0
 
3
 
! Отговори
неразбирам преди 13 години
до галактикаЗащо винаги се бърка богатството с щедростта! И защо богатите да нямат сърца? Това общовзето е митология! При богатите в повечето случаи когато става въпрос за пари нещата минават през разума или его, и затова най често са богати!
145
0
 
3
 
! Отговори
Бай Колю преди 13 години
"Разумният избор" е малко бюджетен, не мислиш ли? Переспективен мъж? За смърт след 5 години ли говориш? Голяма переспектива, няма що... Ама Му се радвате, нали??? "Хубаво, че е дълъг, ама ако можеше и да е дебел..."Хи!
144
1
 
6
 
! Отговори
млад и красив преди 13 години
Човек докато е жив му се иска да е вечно млад,красив,умен,дори да живее 800 години пак ще иска същото,но времето е неумолимо за сега.Все пак е похвално,че има младо сърце,което не се подчинява на хорските предрасъдаци,а и той си е направил много добре сметката.
143
2
 
6
 
! Отговори
Жена до 139 преди 13 години
Не знам какво се крие зад определението "кофи", но откакто свят светува хубавите жени са с качествените мъже - умни, прозорливи, амбициозни, културни мъже (богатството е производно на тези качества). Естествено, съвременна България е друга бира - тук изплуваха л...ната и затова сте толкова объркани и обидени, момчета. Но ако имате качества за развитие, пак ще ви оценим... стига истински да ни харесвате, както Хефнър харесва жените. В това е разковничето на sex-appeal-а :)