Пълнолунието през април и как ще се отрази на вашия зодиакален знак

Розовата луна този месец изгрява на 23 април
Обновена: 24 апр 2024 09:01 | 23 апр 2024 22:15, Теодора Драгоева
0
Пълнолунието през април и как ще се отрази на вашия зодиакален знак
Снимка: iStock

Розовата луна изгрява няколко седмици след рядкото слънчево затъмнение, което заслепи наблюдателите на небето в някои части на света на 8 април. Пълнолунието за този месец, наречено розова луна, изгрява на 23 април.

Тази розова луна пристига на 4 градуса в Скорпион. Постигането на баланс между това, което даваме и получаваме, ще бъде изключително важно сега.

Розовата луна е в квадрат с Плутон (планетарен управител на Скорпион), което може да предизвика „борба за власт“ или „интензивни емоции“. Това е възможност да се опитаме да премахнем лошите навици в полза на положителните.

Връзката на Плутон с Нептун (планетата на духовността) и единството с Марс (съуправителят на тази луна) допълнително „усилва“ гореспоменатата енергия, която може да разпали нашите желания, мотивации и глад за страст, изразяване и чувственост.

По това време Юпитер прави съвпад с Уран и това ще покаже необходимостта ни от прегръщане на напредничаво и прогресивно мислене, за да се издигнем. Това ще ни помогне да излекуваме себе си, да обогатим взаимоотношенията си и да направим реалността си по-добро място.

За да разберете какво може да означава пълнолунието през април за вас въз основа на вашия зодиакален знак, посетете Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: пълнолуние
Още от За да се разбираме
5 знака, че той не би ви изневерил
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари