Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Активни сте, решителни и може би точно заради това – успешни. Ще се справите с предизвикателства, които до преди месец, че и седмица са ви изглеждали неизпълними. Ще ви е съвсем ясно какво трябва да направите и как, само се въздържайте от спонтанното желание да поучавате околните. Точно тази дейност няма да ви се получи.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Ще се справите със задълженията си, независимо от количеството и сложността им. Ще можете да демонстрирате най-силните си страни, но имайте пред вид, че привличайки вниманието, е много вероятно да предизвикате и доза завист с успехите си. Не реагирайте на злобни подмятания.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Грижите, а и радостите ви, ще са свързани предимно с дома и семейството. Не е изключено да направите изгодна покупка или да създадете някакво приятно импровизирано развлечение на близките. Насладете се на времето заедно с тях, на малките радости и не се сравнявайте с околните, ако искате да запазите индивидуалността си.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Водовъртежа на събитията ще ви завихри още от сутринта. Ще е трудно да останете безучастни към случващото се, но ако мислите бързо и реагирате гъвкаво ще успеете да се справите с няколко задачи едновременно, да създадете нови полезни контакти, а и да се порадвате на интересна изненада.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Успехите ще са свързани приоритетно с финансите ви. Или ще успеете да довършите сделка, с която се занимавате от доста време, или ще получите интригуваща оферта, свързана с допълнителни приходи. И в двата случая положителният ефект ще рефлектира върху банковата ви сметка.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Ще реализирате замислите си само, ако сте готови да поемете отговорност върху крайните резултати. Действайки активно ще принудите околните да се съобразяват с решенията и да се съгласят с лидерските ви предложения.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Интересна изненада ще ви зарадва и окуражи. Просто наблюдавайте внимателно събитията, на които присъствате. Ще забележите важна подробност, която за всички останали ще е буквално невидима.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Преценявайте необходимостта от покупките, които се каните да направите, а и всички останали разходи, максимално икономично. Не се поддавайте на инерцията да купите или придобиете нещо „просто ей така“, защото само минутка след това ще съжалите за изхарчените пари.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Най-после ще получите материалния или морален еквивалент от дейност, в която сте вложили доста време, усилия, а и надежди. Оценката, а вероятно и финансовият приход ще ви окуражат и мотивират към още по-активни и добре подредени действия.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Убедителни сте, привлекателни и ще създадете поредица нови запознанства. Ще са както делови, така и от личен характер. Интересното е, че както лесно ще осъществявате новите връзки, така лесно ще успеете да прекратите и някои съществуващи. Направете го така, че да не „горите мостовете“ зад себе си.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Необяснимо чувство на ревност може да ви изпълни и то не точно към любимия човек, а по-скоро към стар приятел, към колега, дори към нечие постижение. Избягвайте разговорите, свързани с изясняване на отношения. Ситуацията е временна и изведнъж обзелото ви лошо настроение точно толкова внезапно ще отмине.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Поведението на някой от околните изведнъж може да разпали състезателния ви дух. Няма нищо лошо в това да покажете на какво сте способни, стига да не стигате до крайности и неоправдани рискове. Приемете ли ситуацията с доза чувство за хумор, не бихте имали никакви проблеми.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
  • Плъх
  • Бик
  • Тигър
  • Заек (Котка)
  • Дракон
  • Змия
  • Кон
  • Коза (Овца)
  • Маймуна
  • Петел
  • Куче
  • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп
Спонсорирано съдържание