Петков се закани: Няма да се предадем, ще гоним мечтата за нормална държава

ПП-ДБ се регистрираха за вота с 9 999 подписа
Обновена: 24 апр 2024 12:35 | 24 апр 2024 12:23, Красимир Ангелов
236

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Продължаваме промяната - Демократична България" внесоха 9 999 подписа за регистрация в Централната избирателна комисия за предстоящите избори "две в едно" на 9 юни.

Пред медиите Кирил Петков, съпредседател на ПП-ДБ, заяви, че "нито ще се откажат, нито ще се предадат, нито ще дадат държавата да се управлява от Пеевски, нито ще дадат "бухалки" като Сарафов да продължат да управляват задкулисно, нито ще дадат държавата да се управлява от ченгета от нереформирани служби".

"Ние ще продължим да се борим, докато мечтата за една нормална европейска държава се постигне“, заяви Петков, цитиран от БТА.

Още по темата
Относно вчерашното заседание на временната комисия за случая с Агенция "Митници" и физическата разправа между журналист и депутат от ПП-ДБ - Бойко Рашков, Кирил Петков коментира, че цялата тази комисия е създадена да прави пиар кампания, и за да "хвърля помия" по техни депутати.

"Ние не сме корумпирани, нито има някакви проблеми с хората, които застават рамо до рамо с нас. Колкото и да се опитват да водят компроматни войни, хората осъзнават, че има избор между старата система, където Пеевски и Борисов са на върха на държавата, и едни нормални хора, които се борят за нормална европейска държава", добави Петков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Още от Избори 2024
Първан Симеонов: ПП-ДБ ще са големите губещи на изборите
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
211
0
 
1
 
! Отговори
Да бе... преди 1 седмица
Ненормалници да искат нормална държава!!!
210
0
 
2
 
! Отговори
Батя ви преди 1 седмица
Мечтата баце, е кой да овладее паричните потоци и контрабандата! Не можаха да се разберат да крадат заедно, сега ще се пробват поотделно. ЧЕГЪРТАЙ! СИТЕ!
209
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
За Кирил Петков нормална държава означава да няма население и цялата територия да е военна зона на Америка.,А записа за островите нещо ...
208
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Пълно неуважение демонстрира: с дънки. Токсичен човек.
207
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Както е казано - няма по-страшно нещо от амбициозен глу.пак.
206
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Направиха ли психиатричен тест на Киро или няма смисъл?
205
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Звучи като заплаха.
204
0
 
8
 
! Отговори
Aла Бала преди 1 седмица
Алабилизмите и лъжите на Киро кой ще му вярва вечв....освен да гони Лена по парапетите със спуснати *** друго нищо не може...Ъъъъ ааа не може даже да каже името на Костя Копейкин напъва се да говори....тфу .....да се прегърнете с боко и гнома и бай Ставри ви очаква !!!
203
0
 
7
 
! Отговори
Ала-бала преди 1 седмица
До един. Глу.пчо, а на Киро про100то управлението повече ли ти хареса?
202
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Продължаваме Падението ...
201
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Какво да се предавате? На едни предходни избори, с ПП заедно имахте почти 32%, а днес не се значе, дали имате заедно и 14%, като проъдлжавата да потъвата е тея скандали. Такава загуба на доверие, даже и НДСВ нямаха, за толкова малко време.
200
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ТРИ ГОДИНИ РАЗРУХА! ТОВА ЛИ Е ПРОМЯНАТА!!НИЕ ЛИ КРИВО СЕ МОЛЕХМЕ!ГОСПОД ЛИ КРИВО НИ РАЗБРА!
199
6
 
2
 
! Отговори
Един преди 1 седмица
Киро не знае ли че българина си иска мутрuтe и това е. Кефи го да го eбъT мутри и селски тарикати, а той после да мрънка и да се оплаква вечер след работа на ракийка.
198
1
 
7
 
! Отговори
Я изчезвай бе преди 1 седмица
Некадърник
197
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Гледам , мисля и се чудя как нямат поне малко чувство за вина и неудобство! Толкова скандали! Толкова лъжи!Толкова некадърност и толкова нанесени щети на всички! СЪЖАЛЯВАМ, ЧЕ СМЕ ТОЛКОВА КРОТЪК НАРОД
196
2
 
6
 
! Отговори
Гледна точка преди 1 седмица
Уф, тоя инфантил няма ли да престане с глу.постите си? Не били корумпирани, били нормални?, "добрите" и тема подобни. То ако ставаше така с комсомолски лозунги и заклинания?
195
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Всяка нормална държава има редовна самолетна линия до Скопие, завод за електрички и поне 5-6 моста на някоя голема рака, нали кире?
194
0
 
13
 
! Отговори
Гражданин преди 1 седмица
Ха-ха-ха, каква нормална държава може да осигурите вие с вашата некадърност и шарлатания? Видяхме ви и реформите. Като паднете и под чертата ще си гоните мечтата по жълтите павета. Смешници.
193
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ха,ха,ха, Пинокио и Буратино развързаха кесиите и спретнаха фомозен ПиАр. Като онзи с масичките и шампанското. Услужливите медии послушни ги снимат в едър план, заедно с цветните им папки, в които няма нищо съществено, иначе, досега да сме в Шенген и в икономически възход, а не в политическа криза, затънали в афери с трафиканти и 20 млд дълг, висока инфлация, и никакъв шанс за Шенген през 2025.
192
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Като слушахме оня запис, изобщо не ставаше дума за нормална държава. ПП,ДБ направо си крояха планове за диктатура на ПП,ДБ, със средства от времето на бай Тошо, че и по-лошо.