Пеевски: Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов

Проектът на ПП-ДБ бил приключил
220
Пеевски: Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов
Снимка: БГНЕС

Председателят на ДПС Делян Пеевски сравни съпредседателя на ПП Кирил Петков с „пудел“, който може да драска на вратата на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Той е като един сладък пудел, който може да драска на вратата в Банкя. До него сигурно ще е неговата приятелка, която днес е по телевизията. Тези хора не могат нищо друго да направят, освен да се молят и скимтят на Борисов. Проектът им приключи и остана при контрабандните канали", заяви още Пеевски.

Още по темата
Той отново призова да не се говори от сега за управление след изборите, защото първо гласоподавателите трябва да наредят партиите.

"След изборите този пудел – Кирил Петков, може да е част от кучкарника на Борисов. Да видим как ще ни подреди народът, може пък аз да застана между тях и да направя баланса да не могат Кирил Петков и компания да откраднат държавата. Със сигурност аз няма да им позволя да разбият държавата", заяви Пеевски.

Той отново подчерта, че ДПС няма да работи с ПП-ДБ, ако се докаже случаят с контрабандата в Агенция "Митници".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още от Избори 2024
Политолози: Свалянето на Желязков е опит за надмощие
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
164
0
 
2
 
! Отговори
Гошо преди 1 седмица
Даже Дебелия почна да се *** с тях и да ги има за посмешища, ППто удари дъното 🤣
163
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Кирил Петков е трън в очите на мафията Аз за толкова много години не чух да се говори за мръсната истина от политици какво става по високите етажи на властта Петков назова нещата с истинските имена и стана ужасно неудобен но хората чуха видяха и се осветлиха и разбраха в каква *** ко чи н а живеят Ужасно е да презираш държавата си защото сме измамени и сме заложници на мафията Корупцията ни убива всеки ден като бавна отрова
162
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Като погледна рейтинга на Пеевски колко хора го подкрепят и си мисля че няма морално право въобще да се изказва и да обижда законо избрани политици в Парламента зад тези хора стоят нашите гласове и той обижда Българите и техния свободен избор
161
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Доказан престъпник е Пеевски Магнитски му отне правото да прави бизнес извън България а то се опитва да си присвой цялата държава
160
1
 
3
 
! Отговори
sev преди 1 седмица
Гнусния дебелак плещи глупости, но ще му омекнат краката ако е насаме с Киро.
159
1
 
2
 
! Отговори
До 162 преди 1 седмица
Забравяш, че Пеевски държи и медиите!
158
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Изказването на Кирил Петков срещу Пеевски, че нямало да му каже това, ако бодигардовете му са отвън, е безпрецедентна заплаха и поведение на дребен брокер, и хулиган, който чака удобен случай да размаха юмруци. И който случайно е влязъл в политиката, спуснат с парашут от президента, за да унищожи Борисов.
157
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
146 ПП,ДБ надминаха и Борисов, и Пеевски. Никога ПП,ДБ!
156
2
 
3
 
! Отговори
Видимо е че преди 1 седмица
Пеевски държи Доган. Затов го избраха за председател. Пеевски диржи Бойко. Затова ДПС и ГЕРБ напрактика са коалиция. Пеевски държи Слави Трифонов. Затова ИТН говорят, каквото им каже. Пеевски държи Костадинов. Затова Възраждане гласуват с ДПС, когато е необходимо. Единствените които не успя да хване са ПП-ДБ. Затова толкова изнервено дрънка глупости за тях.
155
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ПП,ДБ е мафия, свързана с ъндърграунда, трафикантите и посолството. 3 години застой, хаос и език на омразата. ПП,ДБ нямат своя платформа, откраднаха такава от ГЕРБ, БСП, ДПС. Затова не са алтернатива на никого. Работиха по законите само благодарение на ГЕРБ и ДПС, в последните месеци. Сами, едва ли биха сторили нещо полезно. Трябва да изчезнат от българсколата политика, както се и появиха, от нищото.
154
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Кирил Петков от парапета прави "политика" "излез отвън, да се бием". Замахваше с юмруци в една от почивките в парламента. Държи се безцеремонно, нагло, говори глупостипредимно, лъжи и обиди. Той е обида и позор за България.
153
0
 
0
 
! Отговори
лоената топка преди 1 седмица
да целуваРезанияХуй наМелезите край резово
152
2
 
4
 
! Отговори
Минувач преди 1 седмица
Така е Шишяне, са ама ти си едно гнусно магнитско прасе, което грухти за да го чуе американската админисрация, белким го изкара от списъка за колене ! Май да си оцъклен пудел е по-добре от мръсно прасе .....
151
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
След лъжата с гражданството, парапета и записа който чухме, тези наглеци, и развратници от ПП,ДБ би трябвало, да забравят за политиката изобщо.
150
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
148 По-добре Пеевски, отколкото наглите неможачи от ПП,ДБ, които заживява в лукс и разврат, докато съсипваха държавата.
149
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
РАДЕВ СЪСИПА ДЪРЖАВАТА КАТО ДОВЕДЕ ПУДЕЛИТИ!ИМА СНИМКИ НА РАДЕВ С ТРАФИКАНТИТЕ!И ТОЙ ВЛИЗА С РАШКОВ ПРИ ПУДЕЛА!ЗА ТОВА МЪЛЧИ ПО ВЪПРОСА С ПАЧКИТЕ! МАЙ ПУДЕЛА Е БИЛ ЦЕЛТА НА ПРЕВРАТА! МАФИЯТА ВЪН !ВЪН!АМА ДОВЕДЕ МАФИЯТА И ОКРАДОХТЕ ДЪРЖАВАТА! РАДЕВ Е ВИНОВЕН ЗА ВСИЧКО! ТИЯ МОШЕНИЦИ ТОЙ ДОВЕДЕ И ОТ СНИМКИ Е ЯСНО, ЧЕ ПИЕ ВИНО С КОНРАБАНДИСТИТИ!ЦЕЛТА Е БИЛА ДА ОВЛАДЕЯТ КАНАЛИТЕ И ДА СЛОЖАТ ПОСРЕДНИЦИ НА ОРЪЖИЕ ,ГАЗ И ГОРИВА! ГРИПЕНИТЕ ПРОПАДНАХА И ОТ ТАМ СЕ ЗАПОЧНА
148
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
При правителството на Бойко държавата вървеше добре! НАПРАВИХА ДИВИРСИФИКАЦИЯ НА ГАЗА ПРЕЗ ТУРЦИЯ И ГЪРЦИЯ! ИМАШЕ ДОГОВОРИ ЗА ЛОТОВЕТЕ НА ХЕМУС!БЪЛГАРИЯ ИМАШЕ АВТАРИТЕТ И ДОБРИ ОТНОШЕНИЯ С ТУРЦИЯ ЗА КОЕТО НЯМАШЕ МИГРАНТИ КАТО В ИТАЛИЯ И ГЪРЦИЯ! НА ПУТИН КУЧЕ,НА ЕРДОГАН СРЕЩА С МЕРКЕЛ! ЕЕЕ РАДЕВ ГО ПОДИГРАВАШЕ,ЧЕ ЩЕ ИМ СЕРВИРА ШЕРБЕТ, АМА ТОЙ И ШЕРБЕТ НЯМА НА КОГО ДА СЕРВИРА,ЗАЩОТО НИКОЙ НЕ ГО.......ДАЖЕ В НАЙ ГОЛЯМАТА КРИЗА ОТДЕЛНИ И ПЛАТИ САМОЛ
147
1
 
0
 
! Отговори
Боко го е ръгал преди 1 седмица
Пудел в задния двор!
146
0
 
1
 
! Отговори
Ангелина преди 1 седмица
Задкулисието съвсем те изпусна от "синджира" .По манталитет , инфантилност ,ум и възпитание ,същите могат да се намерят във всяка кръчма на техните феодални бастиони и не само.така ,че "задкулисието" имат богат избор....,за да "заменят дефектната стока"...,но краят идва и нова няма да им трябва.
145
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Бау! Бау! Кирчо лае, но не хапе. Хахахахахаха